World AG Expo: Inspiration från landet i väst

2024-02-28

Störst är inte alltid bäst men störst är ändå ofta intressant. Kunskapsnav animalieproduktion har därför åkt på studieresa till USA. Där har vi besökt World Ag Expo, en av världens största lantbruksmässor. Mässan arrangeras i Tulare, Kalifornien. Utöver besöket på mässan har vi även besökt mjölkgårdar i Wisconsin. En trakt med ett klimat som är rätt så likt det vi har i Sverige. I en serie digitala studiebesök kommer vi att få följa med på mässan och ut på gårdarna. Vi börjar med en presentation av själva mässan. 

Ämnesord

Allmänt

Kontaktperson

Lasse Angantyr

Kommunikatör
lars.angantyr@ri.se
+46 10 251 39 02 

Relaterade nyheter

Allmänt Ekonomi Nöt

Nyhetsbrev nr 3 ute nu

Läs mer
Allmänt

Borgeby fältdagar bjuder på kunskapsrunda

Läs mer
Allmänt Ekonomi Stallbyggnad

Långsiktig plan för teknikinvestering

Läs mer
Allmänt

Navets andra nyhetsbrev ute nu

Läs mer
Visa alla nyheter