World Ag Expo: Plastform för enklare gjutning

2024-03-13

Amerilux International har tagit fram en produkt som ska korta byggtiden avsevärt när det kommer till att gjuta väggar i samband med stallbyggnation. De jobbar med en produkt som kallas Ez PVC och den fungerar ungefär som en byggsats i Lego där väggarna bygga ihop av plastsektioner som bildar en form att gjuta i. Vi vill förtydliga att det inte är ett konstruktionssätt som testats eller utvärderats av Kunskapsnavet utan ska ses som en intressant innovation värd att undersöka närmare.

Kontaktperson

Lasse Angantyr

Kommunikatör
lars.angantyr@ri.se
+46 10 251 39 02 

Relaterade nyheter

Allmänt Ekonomi Nöt

Nyhetsbrev nr 3 ute nu

Läs mer
Allmänt

Borgeby fältdagar bjuder på kunskapsrunda

Läs mer
Allmänt Ekonomi Stallbyggnad

Långsiktig plan för teknikinvestering

Läs mer
Ägg Stallbyggnad

Förbättra stallklimatet i värphönsstall med hjälp av en checklista

Läs mer
Visa alla nyheter